【定期赠送实体书籍】关注本站微信公众号“南北的猫”

Rivstart: A1+A2 Textbok med cd (mp3)

Rivstart: A1+A2 Textbok med cd (mp3)
内容简介:

Rivstart är en enspråkig nybörjarkurs i svenska som främmande språk och vänder sig till språkinlärare i och utanför Sverige. Kursen har en relativt snabb progression och är tänkt för deltagare som kan förväntas ha en snabb inlärningstakt.

Rivstart uppmuntrar deltagarna att själva upptäcka språkliga mönster och formulera grammatiska regler. De lockas att bli aktiva språkinlärare också utanför klassrummet.

Teman och språkfunktioner bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (CEFR). Rivstart A1+A2 täcker nivå A1 och A2. Den passar sfi -undervisningen studieväg 3, kurs C och motsvarande nivå inom andra utbildningar.

Rivstart B1+B2 omfattar nivå B1, B1+ och B2-. Boken kan användas på sfi studieväg 3, kurs D samt på grundläggande sva och motsvarande nivå inom andra utbildningar.

I Rivstart används nya tempusbeteckningar som är klara och intuitiva för både lärare och elever. Nu-systemets tempus heter presens perfekt (har talat), presens (talar) och presens futurum (ska tala). Då-systemets tempus heter preteritum perfekt (hade talat), preteritum (talade) och preteritum futurum (skulle tala). På detta sätt blir det tydligt att svenska har två tempussystem och namnen indikerar också hur de bildas. Systemet är hämtat från Svenska Akademiens grammatik där det dock inte implementerats. Rivstart är det första läromedel där dessa tempusbeteckningar används.

作者简介:
下载地址:
下载Rivstart: A1+A2 Textbok med cd (mp3)
标签:
文章链接:https://www.dalanmei.com/book-content-46968.html(转载时请注明本文出处及文章链接)
猜你喜欢: